Vi har som mål å gi deg gode råd og tips når det gjelder hva du skal ha på beina. Sammen med alle ansatte har vi et stort fokus på løpesko. Alle er velkommen til en uforpliktende vurdering av deres føtter med mål om få råd om riktig valg av løpesko og såler.

I samarbeid med vår leverandør og Sofsole kan vi tilby en uforpliktende vurdering av dine føtter. Vi kan anbefalle å bytte ut de sålene som følger med i skoene til en Sofsole såle som   er lagd for din fot. Det finnes mange forskjellige Løpesko til ulike føtter. Så en kombinasjon med riktig løpesko og Sofsole såle, vil du få en annen opplevelse når du bruker dine løpesko.

Såler

Løpesko

Lettvekts løpesko

Lettvekts løpesko er løpesko som oftest brukes av de litt mer aktive løperene. Vi har flere lettvektsmodeller i hylla, både for terreng og asfalt.

Mendetrenings løpesko

Løpesko for mengdetrening er løpesko med den beste dempingen. Innen denne kategorien finner du både løpesko for de med «normalfot» og for de som overpronerer. Disse løpeskoene har som regel demping i både forfot og hel.

Løpesko for terreng

Terrengsko finnes i flere varianter. Du har lettvektsmodeller, modeller som ligner på mengdetreningsmodellene men med en grovere såle og løpesko med Gore-Tex.

Friluft.html
SkiSki.html
Løp
VerkstedVerksted.html
FriluftFriluft.html
KlærBekledning.html
KlubbKlubb_Bedrift.html
KOLOrientering.html
Fotball
SykkelSykkel.html
Facebookhttp://www.facebook.com/group.php?gid=96780385531